Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Які тваринки зараз без даху над головою: добірка пухнастиків Коломиї

Які тваринки зараз без даху над головою: добірка пухнастиків Коломиї

Дехто з цих маленьких чотирилапих вже ночує на вулиці в ці морозні ночі. Декого з них прихиснили, але лише тимчасово, тому вони також можуть опинитися надворі.

Для тих, хто шукає пухнастика, або хоче врятувати тваринку, Інформатор Коломия ділиться добіркою чотирилапих.

Ще одну котодитину знайшли діти і просять знайти їй дім. Кошеня 2 місяців, не може залишатися на вулиці, де чатує так багато небезпек. Шукають найкращого господаря. Телефонуйте: 0994520810, 0673796616.

У цю морозну ніч нелюди вивезли на смерть у поле(поблизу траси)кішку з двома кошенятками. Кішка привела діток до траси, намагаючись врятувати. Там їх помітила людина, яка не змогла пройти повз, бо має щире серце. Тримати у себе може два дні. Коломия, район. Телефонуйте за номером 0986365647.

Викинута собачка (дівчинка, ймовірно) шукає дім, знаходиться на вулиці біля автостанції, поруч з магазином “Раківчицькі Ковбаси”. Вона дуже сумна, але апетит має. Пишіть сюди.

Сирітка Маруська хоче стати домашньою. Хоче бути газдинькою в особняку, бо квартира для неї – скучно. Лоток знає, їсть все! Любить компанію і по-дуріти. Пишіть сюди.

Луна дуже потребує дому. Перетримка завершується, діватися цій красуні нікуди. Люди, що її врятували минулого року та подарували тимчасовий дім, змінюють місце проживання… Дуже терміново необхідно знайти господаря для цієї водночас гарної і кумедної дівчинки. Привезуть по Україні, можливе прилаштування в країнах Європи. Тел: +380987694057, 0951984232(Viber, Telegram, WhatsApp)

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору