Коломия До сайту

Чи тепло у медичних закладах Коломиї

Для влади Коломиї трапилась якась раптова осінь. Відтак у комунальних закладах не увімкнули тепло у потрібний термін. Епопея з відтермінованим опалювальним сезоном триває. Проте після громадського спротиву у декотрих школах і садках таки увімкнули опалення. 

А що відбувається в закладах медицини? Розповість Інформатор.

Першими на вимогу увімкнути опалення відреагували у Коломийському пологовому будинку. Тестові пуски котельні відбулися ще ввечері 17 жовтня, а в п’ятницю, 18 жовтня у приміщеннях уже було тепло.

Також про запуск тепла гендиректор Коломийської ЦРЛ сповістив журналістів Інформатора у понеділок, 21 жовтня. За словами Андрія Кошкіна, тепло у поліклініці, стаціонарі та дитячій лікарні запустили ще наприкінці минулого тижня.

Протилежна ситуація у інших медичних установах Коломиї.

Зокрема НЕ запустили парове опалення у інфекційній лікарні та клініко-діагностичному центрі. По мірі можливості працівники цих комунальних установ підігрівають приміщення електроприладами, але досягнути реального тепла в такий спосіб складно.

У амбулаторіях первинної медицини опалення електричне, приміщення підігріваються від початку холодів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com