Коломия До сайту

Досі холодно: тепло так і не прийшло у більшість садків та шкіл Коломийської громади

За 5 днів після акції протесту коломийських матусі міський голова так і не вирішив проблему з холоднечею у садочках та школах міста й сіл громади.

Повідомляє Інформатор. 

Після народного гніву тепло прийшло  тільки в деякі заклади освіти.

Тим часом батьки діточок повідомляють про холод і порушення санітарних вимог температурного режиму садочках №3, №16, №18, у садочку села Корнич, у ліцею №5 в деяких класах зафіксували 10°С, а у філії ліцею №1, в школі №10- на кілька градусів тепліше, та все одно з порушенням санітарних норм.

І це тільки частина закладів, де досі не увімкнули тепла. Тим часом в ніч на 21 жовтня температура повітря впала до -3°С.

Журналісти Інформатора подзвонили до міського голови із запитанням, чому досі в школах і садках холодно. На це Богдан Станіславський відповів, що наразі ще не в курсі, яка ситуація з опалюванням у закладах освіти, бо сам “тільки приїхав з Польщі”.

Тим часом батьки повідомляють, що діти дзвонять, просять, аби їх забрали додому, бо зігрітися не можуть ніяк, навіть у верхньому одязі.

Активісти збираються завтра вдруге піти з претензіями до міського голови. Отож, якщо вам небайдуже здоров’я вашої дитини, то приєднуйтеся до ініціативної групи батьків. Зустріч запланована на 10:00 22 листопада. Збір у фоє ратуші.

Якщо у вашій школі чи садочку до понеділка не запустять опалення – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com .

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram.