Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині під час застілля чоловік зарізав свою співмешканку

На Коломийщині в ході конфлікту чоловік зарізав свою співмешканку

Вчора, 20 жовтня, у селі Троїця Заболотівської громади між п’яними співмешканцями виник конфлікт, під час якого чоловік завдав кілька ножових поранень 36-річній жінці. Внаслідок завданих травм вона померла. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Снятинським правоохоронцям надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про констатацію смерті потерпілої, якій завдали кілька ножових поранень.

В ході розслідування правоохоронці з’ясували, що ножові поранення свої співмешканці наніс 34-річний мешканець села Троїця.

Виявилось, що під час спільного вживання спиртних напоїв між парою виник словесний конфлікт. У розпалі сварки чоловік схопив кухонний ніж і завдав серйозних ударів у область стегна своєї співмешканки. Потерпіла від завданих травм померла.

Правоохоронці оперативно затримали нападника за його місцем проживання. Його дії кваліфікують за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Невдовзі затриманому буде повідомлено про підозру, а судом оберуть запобіжний захід. Чоловікові загрожує до 10 років за ґратами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору