Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

“На щиті” до Печеніжинської громади повернувся Герой Іван Яремин

"На щиті" до Печеніжинської громади повернувся Герой Іван Яремин

Гірким болем та смутком оповитий сьогоднішній день для жителів Княждвора та всієї Печеніжинської громади – на вічний спочинок до рідного села повернувся захисник Іван Яремин. Поховають Героя 22 жовтня з військовими почестями.

Інформатор Коломия висловлює слова співчуття рідним, близьким, побратимам, всім, хто знав воїна.

37-річний Іван Яремин був вогнеметником 1 вогнеметного відділення взводу радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А3425. Він віддав життя 8 жовтня 2024 року під час стрілецького бою в Курській області.

Працьовитий, добрий, товариський, щирий, завжди готовий прийти на допомогу іншим – таким пам’ятають Івана Яремина.

Сьогодні Печеніжинська громада зустріла вдома свого захисник, який виборював наше мирне майбутнє. На жаль, клята війна розпорядилася жорстоко та відібрала в молодого бійця найцінніше – життя.

“Найменша вдячність, яку можемо зробити – це провести воїна в останню земну дорогу з усіма почестями”, – закликають у громаді.

Сьогодні о 16:00 відбудеться Псалтир за загиблим воїном. О 18:00 розпочнеться Парастас.

Чин похорону розпочнеться об 11:00, 22 жовтня, в с.Княждвір в батьківському домі по вулиці Новій, 12. Далі похоронна процесія вирушить до УГКЦ святих апостолів Петра і Павла с.Княждвір. Поховають воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

20 та 21 жовтня оголошено днями жалоби у Печеніжинській громаді.

Вічна пам’ять Герою…

Нагору