Коломия До сайту

“На щиті” до Печеніжинської громади повернувся Герой Іван Яремин

Гірким болем та смутком оповитий сьогоднішній день для жителів Княждвора та всієї Печеніжинської громади – на вічний спочинок до рідного села повернувся захисник Іван Яремин. Поховають Героя 22 жовтня з військовими почестями.

Інформатор Коломия висловлює слова співчуття рідним, близьким, побратимам, всім, хто знав воїна.

37-річний Іван Яремин був вогнеметником 1 вогнеметного відділення взводу радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А3425. Він віддав життя 8 жовтня 2024 року під час стрілецького бою в Курській області.

Працьовитий, добрий, товариський, щирий, завжди готовий прийти на допомогу іншим – таким пам’ятають Івана Яремина.

Сьогодні Печеніжинська громада зустріла вдома свого захисник, який виборював наше мирне майбутнє. На жаль, клята війна розпорядилася жорстоко та відібрала в молодого бійця найцінніше – життя.

“Найменша вдячність, яку можемо зробити – це провести воїна в останню земну дорогу з усіма почестями”, – закликають у громаді.

Сьогодні о 16:00 відбудеться Псалтир за загиблим воїном. О 18:00 розпочнеться Парастас.

Чин похорону розпочнеться об 11:00, 22 жовтня, в с.Княждвір в батьківському домі по вулиці Новій, 12. Далі похоронна процесія вирушить до УГКЦ святих апостолів Петра і Павла с.Княждвір. Поховають воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

20 та 21 жовтня оголошено днями жалоби у Печеніжинській громаді.

Вічна пам’ять Герою…