Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Неподалік Яремчанського ліцею виявили підозрілого чоловіка з наркотиками

Офіцерка служби освітньої безпеки у Яремче помітила поблизу ліцею №1 чоловіка, який наче перебував у стані наркотичного сп’яніння. Та, як тільки поліцейська попросила його показати документи, той спробував швидко піти.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на поліцію області.

Інцидент трапився в обідню пору, коли в навчальних закладах завершилися уроки. Працівниця правоохоронних органів підійшла до незнайомця, попросила представитись та показати документи.

Після цього чоловік занервував та спробував швидко піти. Офіцерка слідувала за фігурантом та викликала слідчо-оперативну групу Яремчанського відділення поліції.

При поверхневому огляді у 27-річного уродженця Донецької області поліцейські виявили поліетиленовий зіп-пакет з речовиною, схожою на психотроп PVP – солі та трубку для його вживання.

Як стало відомо, правопорушник раніше вже притягувався до відповідальності за наркозлочини. Слідчі вилучили речовини, направили їх на експертизу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору