Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У палаючому будинку на Косівщині загинув чоловік

У палаючому будинку на Косівщині загинув чоловік

Ввечері 20 жовтня на Косівщині палав житловий будинок. Вогонь забрав життя 52-річного чоловіка. Надзвичайники підозрюють, що пожежа виникла через необережне поводження з вогнем під час куріння зі сторони загиблого.

Деталі від ДСНС публікує Інформатор Коломия.

Житловий будинок горів у селі Вербовець Косівської громади. Про пожежу вогнеборцям повідомили 20 жовтня о 19:36.

Коли рятувальники прибули на місце події, одноповерховий житловий будинок з надбудованою мансардою вже був повністю охоплений вогнем – палало 150 м².

Ліквідовували пожежу косівські рятувальники та вогнеборці ДПК Кути – загалом 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Через сильне задимлення вони працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.

Під час гасіння пожежі в одній із кімнат будинку рятувальники виявили тіло чоловіка 1972 року народження.

За версією надзвичайників, найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння зі сторони загиблого.

Вогнеборці закликають бути вкрай обережними, дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, аби уникнути трагедії, спричиненої пожежею в оселі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору