Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На кордоні з Польщею митники виявили контрабанду техніки на 1,5 млн грн

На кордоні з Польщею митники виявили контрабанду техніки на 1,5 млн грн

На кордоні з Польщею, в пункті пропуску «Шегині», прикордонники та працівники митниці виявили значну партію контрабандної техніки, загальна вартість якої становить майже 1,5 млн гривень.

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на прикордонників.

За інформацією від працівників митниці, прикордонники виявили 100 смартфонів, серед яких 60 мобільних телефонів POCO та 40 REDMI. Гаджети були заховані у спеціально обладнаних сховках під обшивкою дверей, у порогах та підлозі. Попередня вартість цієї партії складає близько 500 тисяч гривень. Вилучені транспортний засіб та мобільні телефони передано для подальшого розслідування.

Крім того, у цьому ж пункті пропуску прикордонники виявили ще одну партію товару — 500 жорстких дисків, які перевозили у багажному відділенні автомобіля марки «Мерседес». Вартість цієї партії оцінюється приблизно в один мільйон гривень.

Загальна вартість вилученої техніки складає близько 1,5 млн гривень, що свідчить про активну роботу правоохоронців у боротьбі з контрабандою на українському кордоні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору