Печиво з шоколадними крихтами | рецепт

Печиво з шоколадними крихтами | рецепт

Сьогодні, 4 серпня, весь світ відзначає день печива з шоколадними крихтами. Цю особливу смакоту вигадали майже століття тому у США. Проте донині це печиво залишається витвором, який спокушає поласувати ним всіх, навіть тих, хто на дієті.

Рецепт та спосіб приготування печива з шоколадними крихтами далі на Інформаторі.

Для приготування десерту вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • яйця - 2 шт;
  • вершкове масло - 200 г;
  • білий цукор - 155 г;
  • тростинний цукор - 155 г;
  • борошно - 500 г;
  • сіль дрібного помелу, сода, гаряча вода - по 1 ч.л.;
  • ванільний цукор - 5 г;
  • темний шоколад - 100 г або за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте білий та тростинний цукор з вершковим маслом.
  2. Додавайте яйця по одному та ретельно вимішуйте.
  3. Далі додайте ванілін. За ним сіль, ретельно розчинивши її у гарячій воді.
  4. Додайте соду, вмішуючи її у борошно. Доведіть до однорідності і залишіть на 15 хвилин.
  5. Подрібніть шоколад ножем і додайте до тіста.
  6. Зліпіть кульки. Вони мають виглядати як маленькі тефтелі.
  7. Розкладіть їх на бляшку, застелену пергаментом, на відстані не менше 5 см.
  8. Залишіть у холодильнику на 60 хвилин.
  9. Випікайте при 180°С протягом 20 хвилин.

Печиво з шоколадними крихтами | рецепт 1

Читайте також: Шоколадний малиновий торт | рецепт.

Христина Бойчук

Джерело  

Підтримайте нас

Дякуємо за підтримку вільного медіа!
Image
Івано-Франківськ
Коломия