Сьогодні, 4 серпня, весь світ відзначає день печива з шоколадними крихтами. Цю особливу смакоту вигадали майже століття тому у США. Проте донині це печиво залишається витвором, який спокушає поласувати ним всіх, навіть тих, хто на дієті.
Рецепт та спосіб приготування печива з шоколадними крихтами далі на Інформаторі.
Для приготування десерту вам знадобляться наступні інгредієнти:
яйця - 2 шт;
вершкове масло - 200 г;
білий цукор - 155 г;
тростинний цукор - 155 г;
борошно - 500 г;
сіль дрібного помелу, сода, гаряча вода - по 1 ч.л.;
ванільний цукор - 5 г;
темний шоколад - 100 г або за смаком.
Спосіб приготування:
Змішайте білий та тростинний цукор з вершковим маслом.
Додавайте яйця по одному та ретельно вимішуйте.
Далі додайте ванілін. За ним сіль, ретельно розчинивши її у гарячій воді.
Додайте соду, вмішуючи її у борошно. Доведіть до однорідності і залишіть на 15 хвилин.
Подрібніть шоколад ножем і додайте до тіста.
Зліпіть кульки. Вони мають виглядати як маленькі тефтелі.
Розкладіть їх на бляшку, застелену пергаментом, на відстані не менше 5 см.