Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів

Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів

Хто скучив за склянками з підстаканниками і кохається в добрих чаях, може уже тішитись. Укрзалізниця ввела нові цікавинки і презентувала їх у “Фортеці Незламності” на київському вокзалі. Хоча прикарпатці мають можливість усе спробувати самі.

Інформатор побував на презентації і поділиться з вами усіма деталями.

Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів 1

Тепер у потягах дальнього сполучення (зокрема, і з Прикарпаттям теж) будуть доступні нові напої для пасажирів. Укрзалізниця разом із партнерами запропонувала 2 оновлені сегменти чаїв – класичні та авторські. Ціни досить помірні.

До теми: З чим у коломиян асоціюється Укрзалізниця? | Опитування

Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів 2 Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів 3

До перших чаїв тепер входитиме: цейлонський чорний, китайський зелений, каркаде фруктовий. Їх створила компанія “Gemini”, яка має свою 26- річну історію роботи в нашій країні і працювала в ресторанах. Авторський чай розробила карпатська компанія “MOL’FAR”. Чай, який питимуть, зібраний в районі 4 сіл Карпат. Пасажири зможуть спробувати 3 види авторського чаю – чорний з диким чебрецем, зелений з м’ятою чай та трав’яний збір.

Кава також “перезавантажилася”. Цим напоєм займалася компанія “Idealist Coffee”. Вони поєднали швидкість приготування, час і зручність розміщення в купе і отримали, за словами компанії, найкращий варіант приготування кави – капсульні кавомашини. Завдяки такому обладнанню пасажири зможуть випити еспресо чи американо.

Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів 4

Також в меню напоїв додали дріп-каву. Це натуральна мелена кава в порційних пакетах. Представник компанії Влад розповідає, що пасажири питимуть цей напій, який не відрізнятиметься якістю та смаком від кав‘ярень Києва.

Я розповів керівник Пасажирського напрямку АТ Укрзалізниця Олександр Перцовський, кожен п’ятий пасажир обирає залізничний чай, а десятий – каву:

“Ми не зупиняємося на цьому і хочемо, аби більше і більше людей обирали напої. Це частина великої програми покращення сервісів на борту потягів: туалетні кімнати, екіпірування потягів. В центрі цього завжди є чай та кава”.

Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів 5

Також Укрзалізниця повернула і цукор-рафінат, проте зробила його колекційним. Тепер 2 шматки цукру даватимуться пасажирам у спеціальній дизайнерській обгортці.

Ну, і найголовніше – підстаканники. Та історія, яку пам’ятає або чув майже кожен українець. Тепер у потягах можна буде пити напої саме з ними.

Прошу, пана, чаю: Укрзалізниця вирішила побалувати пасажирів 6

Як розповів Голова правління АТ Укрзалізниця Олександр Камішин, всі потяги отримають “перезавантажену історію” до завершення грудня цього року: “Я впевнений – підстаканники, справжній чай та кава – те відчуття спокою та комфорту, яке ми даруємо людям”.

Оновлені  напої були протестовані на 200 потягах, після чого компанія вирішила масштабно оновити меню.

 

 

Підтримайте нас

Дякуємо за підтримку вільного медіа!
Image
Івано-Франківськ
Коломия