Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

17 лютого: що відвідати в Коломиї

Робочий тиждень добігає кінця. Утім, аби влаштувати собі небуденне дозвілля, не конче чекати вихідних.

Якими подіями розбавити свої робочі будні останніх днів зими розповідає Інформатор.

ВИСТАВКА ВЛАДА ЛИСКА “АКОРД”

Це дебютна експозиція молодого художника з Коломийщини Влада Лиска. Митець представив 11 полотен у картинній галереї мистецького центру “Світовид”. Чуттєві роботи Влада виконані у техніці олійного живопису.

ВИСТАВКА ВЛАДА ЛИСКА "АКОРД"

ВИСТАВКА ВЛАДА ЛИСКА “АКОРД”

Де: Мистецький центр “Світовид”

Коли: 8:00 – 18:00

ВИСТАВКА НАТАЛІ ЗАХАРЧУК

Наталя Захарчук  – художниця, викладачка, реставраторка, яка присвятила значну частину своєї творчої праці збереженню унікального покутського ремесла художнього ткацтва. Її новітній арт-текстиль, який демонстрував трансформований світ нової образності із синкретичним поєднанням давніх традицій, був реалізований у гобеленах, ліжниках, батиках, монументальних розписах. Своєрідна живописна естетика Наталі Захарчук проявлялась у портретах, пейзажах, натюрмортах, наповнених світлом, духовністю, філософською метафорою плинності буття.

ВИСТАВКА НАТАЛІ ЗАХАРЧУК

ВИСТАВКА НАТАЛІ ЗАХАРЧУК

Де: Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобриснького.

Коли: 10:00 – 18:00

КІНОПРЕМ’ЄРИ

“ПРИГОДИ НА МІСЯЦІ”

"ПРИГОДИ НА МІСЯЦІ"

“ПРИГОДИ НА МІСЯЦІ”

Пітер вирушає в подорож Чумацьким Шляхом, щоб врятувати молодшу сестру. Під час пригоди на нього чекатимуть загадкові світи, нові друзі та битва із гігантськими Духами природи та головним лиходієм – Місячною людиною. Та чи зможе юний герой пройти крізь ці випробування та разом із сестрою повернутись на Землю?

Де: “Стрічка” Кіно та Кава, вул. Вічевий майдан, 6б

Коли: 16:00

“НОСОРІГ”

"НОСОРІГ"

“НОСОРІГ”

Історія, заснована на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Де: “Стрічка” Кіно та Кава, вул. Вічевий майдан, 6б

Коли: 17:35

“ПАДІННЯ МІСЯЦЯ”

"ПАДІННЯ МІСЯЦЯ"

“ПАДІННЯ МІСЯЦЯ”

Таємничі сили зміщують Місяць з орбіти, спрямовуючи супутник Землі до нашої планети. Усього за кілька тижнів до зіткнення колишній астронавт, а тепер одна з керівників НАСА Джо Фаулер виявляє, що має рішення з порятунку людства, але вірять їй лише двоє: відставний астронавт Брайан Харпер і прихильник теорій змови К.С. Хаусман. Саме цим героям належить вирушити у відчайдушну космічну подорож і розкрити секрети темного боку Місяця.

Де: “Стрічка” Кіно та Кава, вул. Бандери, 53

Коли: 12:10, 21:30

Інформатор бажає вам вдалого дня. Раніше ми повідомляли, що Коломийський драмтеатр розігрує квитки на виставу.

Ніка Кричовська

Нагору