Інформатор Коломия

ВЛАДА

Муніципальна інспекція Коломиї збирається демонтувати гаражі біля ліцею №8

Гаражі встановлені самовільно, без дозвільних документів на території школи, – переконані у міській раді. Через це неможливо спорудити дитячий спортивний майданчик і облаштувати зручне та безпечне подвір’я школи. Власникам дали тиждень на те, щоб звільнити територію.

Про це Інформатору стало відомо з допису Коломийської міської ради.

Рішення про демонтаж цих 17 металевих споруд виконком прийняв ще у середині листопада минулого року. Тоді ж муніципальна інспекція розмістила повідомлення про те, коли та згідно з яким рішенням їх треба демонтувати й куди звернутися, якщо дозвільні документи все ж є. Власники гаражів попросили відстрочку у грудні, щоб власноруч демонтувати їх, але не зробили це.

Міська рада з розумінням поставилася до власників гаражів. Проте час минає, а гаражі залишаються на своєму місці. Через це неможливо розпочати підготовлення території під спортивний майданчик.

“Тому просимо власників поставитися з розумінням і самим забрати свої споруди, адже не можуть гаражі бути на заваді встановлення дитячого майданчика, – наполягає муніципальна інспекція. – До 1 березня власники мають час на те, щоб забрати своє майно. Інакше демонтує підрядник. І для того, щоб отримати гаражі назад, потрібно буде оплатити вартість послуги з демонтажу та зберігання”.

Наталка Сандецька

Нагору