Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Щоб не плакать, ми сміялись: стендап вечір у Коломиї | 18+ та ненормативна лексика

Сміятися під час війни – можна, ба більше, треба. Особливо, коли над відповідною атмосферою працюють професіонали. Аби відволікти люд від суворої реальності та заразом зібрати копійчину на ЗСУ, в Коломиї організовують сюрреалістичний стендап-вечір за участі чотирьох молодих коміків, що перевернуть ваше уявлення про гумор догори дриґом. 

Медійний партнер події – Інформатор.

“Війна війною, а сміх за графіком. Комедійна розпайка в стилі стендап у Коломиї вже цієї п’ятниці. Це і рефлексія, і терапія, і просто зняття стресу. До того ж гроші, котрі ви заплатите за вхід, частково підуть на потреби ЗСУ. Дві корисні справи в один вечір”, – анонсують хлопаки-коміки.

Валентин Перуз. Молодий ґонзо-журналіст з Івано-Франківська: “Стендап Непоганість”, Comedy Store Lviv.
Зиркнути на виступи Валентина можна ТУТ.

 

Андрій Пілат. Комік-художник. Андрій зметикував використовувати переплавлений пластик як фарби, тож його сміло можна означити як художника, що малює сміттям.
Глянути на виступи Андрія можна на каналі “Вільного Стендапу”. 

 

Олег Грюндік. Комік сюрреаліст з Чернівців. Резидент Stand up Art House (Київ), “Вільний Стендап” (Львів), ведучий подкасту “Viter”. Олег – гуру реконструкції свідомості та сюжетних викрутасів. Побувати на його виступі – це як побувати на американських гірках.

 

Ярослав Мартинюк. Лікар-психіатр та за сумісництвом стендап комік. Вилікує усіх під час перегляду його комедії.

 

Місце:  UA Comix Kolomyia – сімейна крамниця коміксів, мальописів, манґи, банд-десіне, а також настільних ігор та кави у Коломиї. Вул. Театральна 22/6

Час: 8 квітня, 18:00

Вартість: вільний донат від 100 грн

Умови: 18+ та толерантність ваших вух до матюків. Кількість місць обмежена, тож бронюйте собі стільця за телефоном: +380997047473.

Тривалість: 90 хв

Частина грошей піде на ЗСУ

До слова, під час події ви зможете придбати українські комікси. Частину грошей власники крамнички також передадуть на потреби наших військових.

 

Ніка Кричовська

 

Нагору