Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Хамив військовим і хотів розваг – відправили у військкомат

Менше доби знадобилося хлопцям коломийської самооборони, щоб зухвалого знайти місцевого мажора і доправити його на військкомат. Щоправда міський голова приписав всі заслуги поліції. Як це було насправді?

Дізнавався Інформатор.

8 квітня Коломия прощалася з нашим воїном-захисником Віталієм Куліничем. Тим часом місцевий мажор, родич відомого прикарпатського бізнесмена, ганяв вулицями і за старою звичкою слухав російську попсу.

Ще на передодні його зупинили самооборонівці, але профілактична бесіда не склалась. Тим часом у мережі вже було чимало обурливих дописів про водія чорної Mazd-и, який поводиться не зовсім адекватно.

Вдруге зухвалого меломана зупинили хлопці із “Самооборони Коломийщини”, але знову не склалося: почав огризатися, конфліктувати, хамити. Зрештою зрозумів, що сила не на його боці. Закрився в машині й викликав поліцію.

Правоохоронці склали акт про вчинення адміністративного правопорушення  і… доправили мажора до військкомату.

Зараз цей поціновувач “високого ” російського мистецтва говорить з військовими в іншій формі: в основному – про самопочуття і боєготовність. Наразі розглядається питання щодо вилучення його авто на потреби ЗСУ.

Проте, за словами хлопців із самооборони, навіть родичі зухвальця не в силі були на нього повпливати, бо вже давно хлопець поводиться не зовсім адекватно.

“Ми його шукали менше доби, – розповідає в. о. командира “Самооборони Коломийщини” Юрій Долинський. –
Козаки з самооборони зустріли його якраз тоді, коли я був на похороні Віталія Кулінича. Це було біля заправки “ОККО”. Коли порушник зрозумів, що з нашими хлопцями хамство не пройде. Спробував, але потім сам викликав поліцію”.

Тепер його Mazdа ночує на майданчику, а сам правопорушник проходить медкомісію. До слова, Інформатору стало відомо, що цей молодик володіє ще й кількома квадроциклами. Армії України вони б дуже знадобилися для доброї справи.



Допис про затримання правопорушника з’явився на сторінці Богдана Станіславського того ж дня.

“Сьогодні поліція зупинила цього персонажа за зухвалі дії та порушення правил дорожнього руху. Чоловік отримав постанови про вчинені адміністративні правопорушення та повістку від військового комісаріату”, – написав Богдан Станіславський.
Проте голова чомусь забув згадати передісторію цього інциденту. Тут вже не змовчали очевидці й громадські активісти.


Коломия ніколи не була пасивним містом. Нас не треба двічі кликати на допомогу, коли захисники потребують харчів, одягу чи спецзасобів. І мовчати Коломию також не заставиш: участь коломиян у Помаранчевій революції та революції Гідності тому підтвердження.
А тих, хто хоче “не помічати війну” й пащекувати до наших захисників виправить військкомат.
Інформатор бажає меломану вдалої медкомісії і сподівається, що військова дисципліна і фізична робота підуть йому на користь.

Наталка Сандецька

Нагору