Інформатор Коломия

НОВИНИ

Маленький майстер-шеф: у Коломиї дітей вчать готувати прості страви

У Коломийській дитячій бібліотеці дітвора спробувала себе у ролі шеф-кухарів. Там провели майстер-клас з приготування бутербродів.

Інформатор завітав на імпровізовану кухню.

“Кожного тижня ми плануємо нові заходи. Реалії часу вимагають працювати по-новому. Тому хочемо, щоб ці заходи були креативними. Стараємося зайняти вільний час дітей з користю, щоб їх дозвілля було цікавим та змістовним. Сьогодні ми почали подорож до країни Кулінарії. Для цього організували майстер-клас “Маленький майстер-шеф”, на який запросили професійного кухаря. Заняття з кулінарії будемо проводити два рази на місяць,” – розповідає завідувачка бібліотеки Надія Дідик.

На сьогоднішньому майстер-класі дітки готували бутерброди. Та спершу вони заглянули в історію. Малюкам розповіли, хто був “винахідником” першого в світі бутерброда та як виникла ідея такої закуски.

Нині вже налічується більше 700 видів бутербродів. Він є не просто смачним перекусом у будь-який час, а може замінити повноцінний прийом їжі.

Такі майстер-класами здатні прищепити любов до кулінарії. Можливо, хтось з цих діток стане в майбутньому професійним кулінаром. Навіть під час приготування таких простих страв, діти розвивають креативність.

До приготування долучилися і маленькі коломияни, і дітки-переселенці. Тут вони знайомляться, згуртовують та об`єднуються.

На майстер-клас запрошують діток від 9-ти років, адже в такому віці вони вже більш самостійні.

Детальніше за телефонами: 0507266381 та 0687402950.

До теми: Добірка українських YouTube-каналів для дітей

Ольга Пукавчук

Нагору