Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Twist me – cмачне місце для селфі

Зараз ми живемо в режимі швидкого часу. Чули про таке? Намагаємось більше встигнути, чимшвидше впоратись із роботою, домашніми справами. Та що там, у більшості з нас навіть обід – максимально прискорений. Ок. Але тим часом хочемо бути здоровими та й звичайні людські радості важливі. Якщо ви любите посмакувати з користю і цінуєте свій час, то “Twist me” – саме для вас.

Інформатор шукав в Коломиї місце, де смачно, корисно й  комфортно. А ще супершвидке обслуговування береже час клієнтів. І ми знайшли його в самісінькому центрі Коломиї – на вулиці Валовій.

Хто любить селфі, той знає, що у “Twist me” є чарівне дзеркало й спеціальна підсвітка, здатна зробити ваші фото на мільйони лайків

“Страви “Twist me” – це любов до їжі і повага до себе”

Хот-доги, сендвічі, тости, шаурма – це розряд нездорової їжі. Так ми звикли думати. Але якщо приготувати з доброго м’яса, свіжих овочів, якісного хліба й лавашу, та ще й додати домашній соус, то нічого поганого в цих стравах нема.

Так у мріях прикарпатця Романа Герелюка народилась ідея створити заклад громадського харчування, де смак, швидкість і користь не суперечать одне одному.

“Шаурма – то моя пристрасть. Соковите м’ясо і овочі – це ж улюблене поєднання чоловіків. Але підходиш до тієї будки з шаурмою і апетит пропадає: брудно, тісно, віддає паленим жиром. Нема де присісти. Смакувати на запиленій вулиці міста якось незручно. Не моє, словом. Я поклав собі за мету це змінити. А тому намріяв заклад громадського харчування, де буде здорово, смачно, швидко і комфортно”, – розповідає власник власник “Twist me” Роман Герелюк.

Тут можна спробувати картопляні діпи з винятково смачним сирним соусом, батат, домашній бульйон, пампушки за домашнім рецептом, але за будь-якої погоди й часу доби найчастіше гості “Twist me” замовляють шаурму.

Роман дуже вимогливий до приготування і подачі. Всі страви з меню готуються суворо по рецептурі, яку розробив знаний в Україні шеф-повар зі Львова.

Якщо б фото могли передати аромати, то ви б зрозуміли, чим насправді відрізняється “Twist me” від інших закладів громадського харчування.

Тут пахне кавою

5 хвилин на видачу замовлення

Таку вимогу має песонал “Twist me” від часу відкриття – серпня 2021 року.

“Ми розуміємо, що час – велика цінність. З поваги до наших гостей, ми дотримуємось суворого ліміту на видачу замовлення. П’яти хвилин у 99 випадків зі ста вистачає, винятки бувають тоді, коли в одному замовленні багато різних страв. Ми теж тішимося, коли вдається здивувати наших відвідувачів оперативністю”, – діляться працівники закладу.

Пончики – улюблений смаколик дітей. Все, як вдома. І так, олія завжди свіжа.

За будь-яких умов ми маємо турбуватися про своє тіло. Бо життя надто коротке, щоб робити собі ведмежі послуги  типу перекусів на ходу з підозрілих кіосків. Кожен день варто прожити з користю для себе й близьких. І їжа – це частина нашої турботи про тіло й розум.

Нагору