Інформатор Коломия

ГРОШІ

Міський голова Коломиї нарікає на трубу на Трильовського

17 травня буде ускладнено рух по вул. Трильовського. Причиною цього, за словами Богдана Станіславського, стала стара прогнила труба , діаметром 600 мм. Їй вже понад 35 років і зараз вона почала протікати. Це одна з трьох основних мереж, які забезпечують Коломию водою. Тепер, щоб відремонтувати цю частину водогону, комунальникам міста доведеться руйнувати асфальт, постелений 2020 року.

Повідомляє Інформатор.

Днями з Івано-Франківська приїжджали спеціалісти з «Водоекотехпрому», які мали б допомогти знайти місце витоку з водопровідної мережі. На жаль, бажаного результату не вдалось отримати. Тому наші комунальні служби самостійно визначили орієнтовне місце прориву.

“От це причина того, чому перед капітальним ремонтом доріг, ми замінюємо комунікації – щоб не траплялось таких неприємних ситуацій. Наприклад, такий підхід використовували під час відновлення вулиці Винниченка та Шкрумеляка”, – пише Богдан Станіславський на свої сторінці.

Ремонт планується на вівторок, 17 травня. Цього дня з 9 години ранку до 17 години рух транспорту буде перекритий на всій вулиці Трильовського, починаючи від Довбуша і до Франка.

Наталка Сандецька

Нагору