Інформатор Коломия

ВЛАДА

Знак є, а перейти дорогу страшно: на Міцкевича – новий пішохідний перехід

18 травня новий знак пішохідного переходу з’явився у Коломиї на розі вулиць Михайла Глінки та Адама Міцкевича. Щоправда, дорожньої розмітки там ще немає. Щодо тротуару на вулиці Міцкевича також є питання.

Чи безпечно тут переходити дорогу – з’ясовував Інформатор.

Рух автомобілів по вулиці Адама Міцкевича є досить інтенсивним в обох напрямках. А цією дорогою коломияни щодня ходять на роботу, ведуть дітей в садочок, а в мирний час учні біжать до школи. Тому перехід вулиці на цій ділянці дороги був проблемою. Тепер тут встановили новий знак “Пішохідний перехід”, але дорожня розмітка відсутня. Водіям варто звернути на це увагу.

До теми: Середмістя Коломиї знов помалу перетворюється на Шанхай

Тротуар на даній частині вулиці Міцкевича облаштований тільки з одного боку. З іншого сторони він заростає травою. Матусі з колясками та люди з обмеженими фізичними можливостями можуть зіткнутися з труднощами, пересуваючись цим тротуаром. Тим паче, тут не облаштований широкий і пологий з’їзд, аби можна було легко перейти дорогу з візочком.

Начальник управління комунального майна Андрій Радовець розповів Інформатору, що дорожня розмітка на цьому переході має з’явитися у червні. Адже усі компанії, які надають такі види послуг, зараз зайняті. Також він повідомив, що наступного місяця планують поновити дорожню розмітку по всій Коломиї.

Яка доля тротуару – наразі невідомо. Інформатор шукатиме відповідь на це питання. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

Раніше ми писали, що довкола Народного дому в Коломиї роблять дорогу.

Ольга Пукавчук

 

Нагору