Без нього у нас не обходиться жодне гонорове весілля. Файний, добрий, оригінальний ще й простий у приготуванні. То нащо чекати, доки хтось збереться заміж, якщо маємо нині День вишиванки і погодню днину, що надихає?
Нумо готувати разом з Інформатором
Пісочне тісто:
- 500-550 г борошна
- 1 ч л розпушувача з верхом
- 300 г вершкового масла
- 3 жовтки
- 1 скл цукру (200г)
- 150 г сметани
- 20 г какао-порошку
Макова начинка:
- 240 г маку
- 3 яєчні білки
- 150-200 г цукру
- 2 ст л крохмалю
Сирна маса:
- Сир кисломолочний – 1 кг
- Цукор – 200 г
- 4 яйця
- Крохмаль – 2 ст. л 100 г
- Вершкове масло – 2 ст. л
- Ваніль
- Цедра
Крем зі згущеного молока:
- 400 г вершкового масла
- 1 баночка вареного згущеного молока (0,5)