Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гра триває: Федишин у привітанні сина згадала скандал з ЛГБТ

Співачка Ірина Федишин не дозволяє скандалам вщухнути. Після шквалу обурення щодо її висловлювань на адресу людей нетрадиційної орієнтації Ірина вмудрилась вплести згадку про “веселковий прапор” і жорстокий світ у привітання своєму 11-річному синові.

Повідомляє Інформатор.

Разом з тим артистка побажала первістку здоров’я, щастя і найголовнішого – мирного неба та швидкої перемоги. Юрій, як і мільйони українських дітей, запам’ятає дитинство з війною. Однак у публікації Ірина й не оминула увагою тему ЛГБТ, про яку згадує в кожному з інтерв’ю.

“Ти дізнався, що таке веселковий прапор і його значення. Ти дізнався, що цей прапор, насправді, зовсім не веселковий. Ти побачив наскільки люди під таким прапором можуть бути агресивними, наповнені ненавистю і займатися булінгом у мережах”, написала Ірина Федишин у своєму Інстаграмі.

Нагадаємо, що скандал розгорівся після вислову Ірини Федишин для інтрев’ю, яке було опубліковане 18 травня. Дослівно:

“ЛГБТ-спільнота для мене – це великий гріх, але я цих людей не засуджую. Тому що це їхнє життя і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається – ми всі будемо відповідати перед Богом”.

Більше читайте у статті: На Ірину Федишин розсердились зірки через її слова про грішних ЛГБТ людей

Схоже, що зірка натякала на MELOVIN, який публічно відповів на її звинувачення на адресу представників ЛГБТ-спільнот. Артист перший в українському шоу-бізнесі здійснив камінг-аут, тому не зміг змовчати, звинуватив Ірину в гомофобії, а також викрив декілька темних тем у її біографії.

Засудили Ірину й інші представники шоу-бізнесу.

Нагадаємо, що нещодавно зірка придбала машину для Збройних сил України. Артистка розповіла, що це їй вдалося зробити завдяки коштам від монетизації її відеоробіт на YouTube. Зокрема, за пісню “Буча”, яка зібрала понад 4,7 млн переглядів.

Наталка Сандецька

 

Нагору