Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Місце під сонцем: в Коломиї сквер позбавили тіні

Зрізали, обрізали, обчимхали… То тут, то там пишуть коломияни, яким небайдуже місто і його легені. І хоч період вегетації, а відповідно і зрізки дерев вже закінчився, наслідки помітні. Зокрема у скверику на розі вулиць Січових Стрільців-Чайковського навесні зрізали 5 дерев.

Інформатор вирушив на заклики читачів з мікрорайону Привокзальної у пошуках затінку.

Колись тут були лавочки, а високі крони дерев створювали затишну тінь. Сьогодні залишились тільки дві верби вглибині. Це – меморіал полеглим воїнам-афганцям, споруджений на трикутному клаптику перехрестя вулиць.

По зрізах видно, що стовбури усіх 5-ти дерев були здоровими. З яких причин зрізали дерева скверу – читайте у наступних дописах Інформатора.

До теми: Гра в демократію або ”йой най буде”. Як приймаються рішення про зрізку дерев в Коломиї

А наразі можете на нашому телеграм-каналі висловити свою думку, чи підтримуєте ви зрізку дерев Коломиї, за цим посиланням https://t.me/kl_informator.

До слова у міській раді вже діє комісія з озеленення, до якої входять комунальники, працівники структурних підрозділів міськради і еколог з області.

А комунальне підприємство “Зеленосвіт” здійснює зрізку дерев, формування крони (обрізання гілок), чистку самосівів, посадку дерев, кущів, квітів та ін.

 

Читайте до теми: Де ще залишилися пам’ятки російської військової слави.

Наталка Сандецька

Нагору