Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як минуло благодійне святкування у Королівці | фото та відео

Нині стадіон Королівки став майданчиком для масштабної благодійної події. Зібрані кошти організатори передадуть на облаштування оздоровчого центру для військових.

Для тих, кому не вдалось потрапити на подію, Інформатор зробив багацько сонячних світлин та відео.

Нагадаємо, це свято втілилося завдяки праці Наталі Тарабалки, матері Героя України Степана Тарабалки, Юрія Долинського (“Самооборона Коломийщини”) та всіх майстрів, волонтерів, учасників, котрим вдалося створити атмосферу домашності та рідності.

Нагадаємо, що 13 березня 2022 року майор-льотчик Степан Тарабалка загинув під час бойового завдання. 19 березня Президент Зеленський присвоїв йому звання Героя України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” посмертно. У Героя залишився синочок Ярослав, дружина Олена, батьки Іван та Наталія.

Читайте до теми: Загиблого льотчика з Коломийщини Степана Тарабалку назвали “Привидом Києва

Якщо ви теж хочете стати частинкою доброї справи, ще не пізно допомогти ініціативі фінансово. Телефонуйте за номером: 098 712 4801, або ж пишіть на сторінку центру.

Гайда дивитись фото.

До теми: Крафтова сімейна пекарня “Під липами”. Вигріті на сонечку пахучі хлібчики на заході можна було скуштувати безкоштовно.

За першість на полі змагались Коломийський “Варатик”, “Самооборона”, команди авіаторів та Корнича.

Ну і як без українських кептарів. Кожен охочий міг приміряти цю красу. До слова, у колекції пана Михайла кептар, якому близько 150 років.

Більше за фото розповість це відео. Приємного перегляду. Все буде Україна!

 

Ніка Кричовська

 

 

Нагору