Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

До пошуку зниклих дітей долучилася служба таксі

Нацполіція та онлайн-сервіс Uklon підписали меморандум про співпрацю і впровадять систему сповіщення для пошуку зниклих дітей. Відтак онлайн-сервіс виклику авто розпочинає розробку та впровадження серед своїх клієнтів системи сповіщення про розшук дітей

Повідомляє Інформатор за даними Нацполіції.

Коли йдеться про порятунок і пошуки дитини, то зволікати не випадає: чим раніше поліція отримає повідомлення про зникнення, тим швидше можна повернути малечу додому.

До теми: Виривати дітей, які були викрадені

Тому 14 червня керівник патрульної поліції Олександр Фацевич та співзасновник компанії «Уклон Україна» Сергій Смусь підписали догорів про співпрацю.

Тепер сповіщення із детальною інформацією про розшук та світлина дитини поширюватиметься серед користувачів сервісу саме в тих зонах пошуку, де востаннє бачили дитину.

«Ми проводимо колосальну роботу для розшуку дитини, підключаємо і громадськість, і соцмережі, мобільних операторів. Але навіть коли одна дитина не знайдена – це дуже страшна біда. І такий інструмент з використанням вашого додатка, впевнений, стане дуже ефективним. Допомога громадськості, допомога бізнесу у розшуку дітей – для нас це дуже важливо», наголосив Олександр Фацевич.

Операційний директор та співзасновник онлайн-сервісу Сергій Смусь зазначив, що у компанії достатньо технічної експертизи та напрацьованих сучасних рішень для інфраструктури міст, які можуть бути корисними за межами бізнесу:

«Ми – українська компанія, і вже давно залишаємося поруч із українцями, які б не були часи. І я радий подібному партнерству. Дійсно хочу, щоб таких спільних проєктів ставало в нашій країні більше. Бізнес може стати сильним партнером для держави та приносити суттєву користь у життя та безпеку українців».

Читайте до теми: Сервіс таксі Uklon запрацював у Коломиї

Наталка Сандецька

Нагору