Інформатор Коломия

ВЛАДА

Які дороги підлатають до кінця літа в Коломиї

Поточні ремонти доріг у Коломиї та селах громади в ратуші планували закінчити ще до Великодня. Але не склалось. Після невеликої перерви роботи відновились. Відтак за червень мають закінчити ямкові ремонти на запланованих вулицях, а тоді хочуть взятися за багатостраждальну вул. Довбуша.

На яких вулицях Коломиї можна очікувати позитивних змін цього літа – розповів Інформатору начальник управління комунального господарства Андрій Радовець.

Нарікати на погані дороги – то для українців, як скаржитись на погоду. Щойно завершили ремонтувати, аж ось зима “злизала” ямкові латки і водії знову закипають, оминаючи ями. Пішоходам – ще важче. Варто визнати, з 2017 року з ремонтом доріг справа зрушилась. Проте війна вкотре відкотила Україну назад.

Видатки на капітальні ремонти Держказна не пропускає. А тому від весни у Коломиї тривають поточні ремонти доріг. Комунальники кажуть – роблять в міру фінансових можливостей міста. Протягом весни вдалось полагодити асфальтове покриття на вул. Карпатській, просп. Грушевського, частини вул. Мазепи, вул. Бандери, вул. Франка та ін.

Читайте до теми: На вулиці Чехова у Коломиї тривають ремонтні роботи

Наразі комунальне підприємство “ПолігонЕкологія” закриває проблемні ділянки на вул. Мазепи, вул. Січових Стрільців (перехрестя з вул. Хмельницького), заїзд до ДОСАФу, що біля Торговиці.

“Здебільшого ми вже ліквідували ямковість, – розповідає головний комунальник міста Андрій Радовець. – Зараз працюємо більш точково: на вул. Шкрібляка треба поправити дорогу, перехрестя  з Антоненка-Давидовича, що перед мостом, теж у поганому стані”.

В планах на липень – ремонт дорожнього покриття вулиці Довбуша від перехрестя з вул. Трильовського і аж до міського кладовища.

“Сподіваємось, що до серпня ця дорогоа буде в доброму проїзному стані”, – коментує начальник управління комунального господарства.

Про перебіг основних комунальних робіт в місті читайте на нашому телеграм-каналі – https://t.me/kl_informator.

Оперативно, коротко, актуально.

Наталка Сандецька

 

Нагору