Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї перевіряють їжу в фаст-фудах

В сучасному світі час став дуже дорогим. Тому все частіше ми намагаємось його зекономити. Це позначається і на нашому харчуванні. Буває, що через брак часу хочеться швиденько перекусити. На допомогу нам приходять фаст-фуди. У центрі Коломиї ледь не на кожному кроці можна побачити заклад швидкого харчування. Держпродспоживслужба взялася їх перевіряти, адже за статистикою літом кількість харчових отруєнь зростає.

Повідомляє Інформатор.

Щоб перевірити якість їжі, минулого тижня у Коломиї відвідали 26 вуличних фаст-фудів. Для працівників провели роз’яснення і вручили відповідні пам’ятки та рекомендації.
Спеціалісти Коломийського міського управління звертають свою увагу на наявність державної реєстрації потужності, умови транспортування та зберігання продукції, дотримання технологій приготування швидкої їжі (шаурма, кебаби, хот-доги та інші), дотримання санітарних вимог при реалізації готових харчових продуктів, фруктів та овочів, своєчасне проходження працівниками медичного огляду.

До теми: Чи вподобали коломийські діти харчування за Клопотенком?

Держпродспоживслужба продовжуватиме моніторинг й надалі.

Якщо ви помітили порушення, то можете звернутися до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 511389 або (0342) 511392.

Читайте на Інформаторі: Twist me – cмачне місце для селфі

Нагору