Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відпочинок поряд | Ґаздовитий Коршів

Ми продовжуємо розповідати про місця, де можна сховатися від повсякденних справ та почерпнути сили. Якщо ви шукаєте куди на один день махнути з Коломиї, то чудовим варіантом стане село Коршів. Тут можна знайти всі відтінки зеленого кольору. Піднявшись на пагорби, захочеться просидіти там цілий день. А тихі та затишні вулички підкорять ваше серце. І не забуваймо про лавандове поле.

Інформатор проїхався Коршевом, зафільмував ці красоти та залюбки ділиться із вами.

Хто хоча б раз їхав з Коломиї до Франківська поїздом, то пам’ятає вокзал у селі Коршів. Уже там можна вдосталь намилуватися природою. Колись Коршів був навіть районним центром. Раніше село називали Казановом. Зараз Казанів – невеличне поселення, що стало частиною Коршева.

Читайте також: Відпочинок поруч | Рушірський водоспад

Якщо їхати автівкою, то вам потрібно буде 35 хв, щоб добратися з Коломиї. Можна добратися і автобусом і поїздом, але це майже вдвічі більше часу.

Мешканці села дуже привітні та порядні ґазди. Вони старанно доглядають за своїми подвір’ями. Проїхавшись сільськими вулицями, можна кілька разів зупинитися, щоб насолодитися красою.

А про лавандове поле, яке умиротворяє, зцілює та надихає, ми вже розповідали раніше. Читайте тут: У пошуках сили і спокою: лавандове поле в с. Коршів.

Ольга Пукавчук

Нагору