Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї на перехресті вулиць Замкова-Міцкевича пропав знак

Коломияни, які часто їздять за кермом автівки центром міста, напевно пам’ятають, що при повороті направо з вулиці Замкової на вулицю Адама Міцкевича стояв знак “Стоп”. Він означає, що проїзд без зупинки заборонено.  Та нещодавно до нашої редакції звернулися небайдужі мешканці Коломиї і повідомили про відсутність знака.

Інформатор вирішив розібратися, хто чи що стало причиною зникнення вказівника.

Справа в тому, що через відсутність знака “Стоп” на цьому перехресті може виникнути аварійна ситуація. Адже автомобілісти, які рухаються по вулиці Замковій, не знають, що мають пропустити весь транспорт, котрий їде по Міцкевича. Тим паче, якщо вони не місцеві.

Щоб на цій ділянці дороги не сталося аварії, ми звернулися в Управління комунального господарства Коломийської міської ради, оскільки саме вони відповідають за дорожні знаки в місті. Там про зникнення знака нічого не знали. За словами головного спеціаліста відділу Юрія Березовського, його міг збити якийсь автомобіль та втекти. В Управлінні пообіцяли вирішити це питання. На встановлення покажчика може піти від двох днів до тижня.

До теми: Які дороги підлатають до кінця літа в Коломиї

До слова, коломияни можуть звертатися щодо дорожньої розмітки та дорожніх знаків в Управління комунальним господарством.

Адреса: пл. Відродження, 1.
Телефон: +38 (03433) 4-78-52.
Електронна пошта: vukm_k@ukr.net

Читайте також: У Коломиї встановили світлофори на перехресті, вартістю понад 420 тис грн

Ольга Пукавчук

Нагору