Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Для переселенців у Коломиї проведуть психологічний тренінг

Від початку повномасштабної війни Коломия прийняла кілька тисяч українців, які залишили свої домівки, втікаючи від бойових дій. Тепер цим людям потрібна підтримка, в тому числі психологічна. Щоб допомогти постраждалим від російської агресії, організовуватимуть психологічні тренінги. Перший тренінг відбудеться у Коломиї вже наступного тижня.

Дізнався Інформатор на сторінці Коломийського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

За даними МОЗ, близько 15 мільйонів українців можуть звернутися по психологічну допомогу. Зважаючи на це, проект USAID вирішив створити нову грантову програму “Організація надання медичної допомоги внутрішньо переміщеним особам, що постраждали від війни РФ проти України”.

Центр ПМСД у Коломиї також подав заявку на участь у цьому проекті. Для внутрішньо переміщених осіб, які потребують допомоги для відновлення ментального здоров’я, проведуть психологічний тренінг та презентують грантовий проект у вівторок, 2 серпня.

Переселенців запрошують у конференц-зал Центру первинної медико-санітарної допомоги, що знаходиться на вул. Чорновола, 32. Початок о 14 годині.

Щоб безкоштовно проконсультуватися з психологом, телефонуйте до call-центру: 067 0 102 103, 050 01 01 200. Або зверніться до свого сімейного лікаря.

Читайте також: Коломиян просять допомогти з житлом для вимушених переселенців

Ольга Пукавчук

Нагору