Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що коломияни думають про День державності | опитування

Цьогоріч вперше в історії України святкується День української державності. Його заснували 24 серпня минулого року. В цей час дуже важливо пам’ятати, що ми українці. Ми неповторні та непереможні. Ми незламні і в цьому переконається весь світ. 

Інформатору стало цікаво, що думають коломияни про цей день. Ми поспілкувались з усіма охочими та ділимось відповідями з вами.

Нам було дуже приємно почути, що всі коломияни радо вітають це свято і вважають, що воно – незамінне та необхідне нам зараз, як ніколи раніше. Дехто навіть планує його святкувати: хтось у тихому сімейному колі, хтось піде рибалити, а хтось на роботі буде обговорювати з колегами значимість дня державності.

Ми підготували для жителів Коломиї каверзне питання: “Чи пам’ятаєте ви, коли хрестили Київську Русь та хто?” Всі відповідали правильно, хіба що на кілька років пришвидшували цю подію, але хіба їх можна у цьому звинувачувати?

Почувши впевнені та патріотичні відповіді коломиян, можна з впевненістю сказати, що ми точно стали єдиною нацією і нею залишимось назавжди.

Більше відповідей дивіться у нашому сюжеті:

Читайте також: Нова дата в календарі: День української державності.

Христина Бойчук

Нагору