Коломия До сайту

Панна котта з карамелізованими сливами | рецепт

Сезон слив у самому розпалі, а ви втомились від буденних десертів? Готуйтесь записувати рецепт ідеальної панна котти з карамелізованими сливами. Смакуйте у своє задоволення!

Інформатор розповідає спосіб приготування у деталях.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Вершки змішати з 180 г цукрової пудри і 1 розрізаним стручком ванілі. Нагрійте так, щоб цукор розчинився. Нехай почне кипіти, після чого зніміть з плити.
  2. Желатин залийте холодною водою і залиште на 5 хвилин. Злийте воду, відіжміть і додайте теплі вершки. Перемішайте. Ваніль заберіть і перелийте суміш у 6 формочок (150 мл). Залиште у холодильнику на 4 години.
  3. Розігрійте духовку до 180°С. Цукрову пудру об’єднайте з насінням із ванільного стручка. Перемішайте.
  4. Шкіркою вниз викладіть сливу у неглибоку форму. Скропіть лимонним соком, посипте цукровою пудрою та ваніллю з попереднього етапу.
  5. Стручок ванілі наріжте дрібними шматочками і викладіть на сливи. Запікайте протягом 20-25 хвилин.
  6. Сливи охолодити та подавати разом із панна коттою.

Смачного!

Джерело

Читайте також: Як законсервувати огірки: рецепти для господинь.

Христина Бойчук