Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Син та побратими Степана Тарабалки зіграли у турнірі з міні-футболу

Напередодні Дня Повітряних сил ЗСУ в Івано-Франківську волонтери організували турнір з міні-футболу серед чоловічих команд пам’яті Героя України Степана Тарабалки. Син загиблого льотчика також взяв участь, побратими з авіації вирішили підтримати родину й долучитися до заходу.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Повітряне командування “Захід”

Степан Тарабалка – Герой України, який 13 березня загинув у повітряному бою з переважаючими силами російських окупантів в небі над Житомиром.

Читайте більше – Сторінки з життя військового льотчика з Коломийської громади Степана Тарабалки

Турнір був організований Спілкою волонтерів Прикарпаття та органами місцевої влади.

Дружина і син Героя були серед запрошених. Крім того, взяли безпосередню участь у турнірі побратими Степана, які мали змогу підтримати його родину та зіграти у футбол з сином Героя, повідомляють на сторінці Повітряного командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України.

За кубок переможця боролися шість команд: Івано-Франківська бригада тактичної авіації, Спілка волонтерів Прикарпаття, працівники міської ради, підрозділ Національної поліції (КОРД), управління внутрішньої безпеки та управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області.

Перемогу вибороли військовослужбовці Івано-Франківської бригади тактичної авіації, які у фіналі вибороли першість у працівників міської ради з рахунком 4:1. Це була знатна перемога, адже військові боролися так, як боровся Степан за майбутнє нашої країни.

 

 

Нагору