Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Благодійники можуть допомогти українцям з пальним

Під час війни багато українців залишились у скрутному становищі, їм необхідна підтримка, щоб купити продукти, ліки, а також заправити автівку. На гуманітарній платформі “єДопомога” розширився список партнерів і від тепер спонсори можуть оплатити пальне українцям, які цього потребують.

Як це працює дізнавався Інформатор.

Спонсори зможуть обрати заявку на будь-яку комфортну для них суму, щоб сплатити, а потребуючим після цього буде надіслано спеціальний цифровий код, за яким він зможе оплатити пальне на АЗС WOG, який є новим партнером “єДопомоги”.

“Сподіваємося на те, що тепер благодійники з усього світу будуть підтримувати онлайн українські родини не тільки продуктами та ліками, а і паливом.» – розповів про нові можливості платформи Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Міністерство соціальної політики України  розповіло як допомогти та отримати допомогу.

Як стати Благодійником?
1. Перейдіть за посиланням на платформу.
2. Оберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.
3. Оплатіть обрану вами суму. Після оплати Заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися Передплатою на пальне протягом 30 календарних днів.
Після використання Заявником допомоги, Благодійники, що пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про покупку, в якому буде зазначено вид, вартість та кількість літрів придбаного пального.

Як отримати допомогу?
1. Зареєструйтесь на платформі .
2. Залиште заявку на допомогу
3. Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупки пального на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.

До теми: єДопомога: ще одна платформа для підтримки українців під час війни

Вікторія Ровенчук

 

Нагору