Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї судили пенсіонерку, яка торгувала на тротуарі

Коломийський міський суд розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення, які надійшли від районного управління поліції щодо місцевої пенсіонерки, котра торгувала продукцією у, невстановленому законом, місці.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Галку.

Згідно з матеріалами справи від 24 липня поточного року пенсіонерка торгувала сушеними грибами та часником на тротуарі, що розташований на площі Ринок у Коломиї. За це і отримала протокол від поліції.

Під час судового засідання жінка визнала свою вину, а також додала, що раніше не притягувалась до адмінвідповідальності. Ба більше – не знала, що в тому місці торгувати заборонено.

Взявши до уваги всі деталі, суддя постановила звільнити пенсіонерку від адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 160 КУпАП за малозначністю вчиненого правопорушення і оголосила їй усне зауваження. Провадження у справі було закрито.

На постанову суду протягом десяти днів з дня її винесення може бути подана апеляційна скарга до Івано-Франківського апеляційного суду через Коломийський міськрайонний суд.

До теми: Тут так є: доки в Коломиї буде стихійна торгівля

Христина Бойчук

Нагору