Інформатор Коломия

ГРОШІ

Нацбанк хоче знати, що про нього думають, і готовий за це заплатити 591 тис грн

Національний банк України хоче замовити соціологічне опитування і готовий за це заплатити 591 тисячу гривень. Що хочуть дізнатися банкіри?

Повідомляє Інформатор пише з посиланням на сайт державних закупівель ProZorro.

До 25 серпня бажаючі соціологічні компанії можуть подати свої документи для участі у конкурсі на проведення дослідження від Нацбанку.

Результати самого дослідження з аналітикою переможець надасть до 15 грудня, а проведе його у листопаді. Максимальна вартість соцопитування закладається на рівні 591 тис. 232 грн.

Позмагатися за замовлення від НБУ зможуть лише соціологічні компанії з досвідом проведення всеукраїнських опитувань громадської думки.

Загальноукраїнське соціологічне дослідження є основним інструментом визначення ставлення населення України до Національного банку. НБУ прагне дізнатися більше про те, що знає про нього населення, як сприймає установу та ставиться до неї.

До теми: Нову монету Нацбанк присвятив захисникам із Сил спецоперацій

Соціологам потрібно буде з’ясувати, що знає населення про мету, цілі та види діяльності НБУ; наскільки довіряє йому і в чому полягають причини довіри/недовіри до НБУ, чи вважає його компетентним та чесним; що знає про економічні та фінансові функції, які виконує Нацбанк; які канали комунікації потрібно використовувати Нацбанку для інформування населення; як вплинуло повномасштабне російське вторгнення у 2022 році на ставлення до Нацбанку; .

Необхідно буде опитати 2000 людей по телефону. Одне інтерв’ю з кожним опитаним займатиме до 30 хвилин.

Вперше подібне дослідження провели у серпні 2019 року. Проведення нового дослідження дозволить зрозуміти, як змінюється ставлення населення до Нацбанку.

Від результатів дослідження буде залежати те, як Нацбанк у майбутньому буде комунікувати з громадянами.

У 2020 році у подібному тендері перемогла компанія Info Sapiens (ТОВ «Інфо Сапієнс»), у 2021 році – ТОВ «Центр стратегічного розвитку територій».

Нагору