Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Людина VS Закон: у Коломиї влаштовують нетворкінг, де спілкуватимуться з юристкою

Цієї суботи коломияни зможуть поговорити про закони, обмінятися досвідом, ідеями і пограти в юридичну гру. Все це відбуватиметься в неформальній обстановці, а захід проводитиме досвідчена юристка та авторка юридичного відеоблогу.

Повідомляє Інформатор та спільнота “Молодіжний Простір Коломия”.

Під час нетворкінгу також визначатимуть спільне бачення людини, як свідомого, ефективного та законослухняного громадянина своєї держави, якому відомі його права та обов’язки. Щоб це було легко та просто, то робитимуть це в ігровій формі.

Не пропустіть оригінальну авторську гру “Людина VS Закон”, яка допоможе підвищити юридичну грамотність та рівень правосвідомості. Граючи в цю гру, ви матимете змогу виявити упередження та стереотипи щодо шляхів розв‘язання елементарних побутових правових питань.

Як ми і писали, захід пройде під керівництвом Інни Колесник. Вона є практикуючою юристкою із 14-річним досвідом, авторкою юридичного відеоблогу, громадською діячкою та співкоординаторкою соціальної ініціативи “Вулик Змістів”, яка надає безоплатну правову допомогу переселенцям.

Дата: 27 серпня
Час: 16:00
Місце: Молодіжний простір Коломиї (вул.Театральна, 21а)

Щоб взяти участь у нетворкінгу, потрібно зареєструватися за посиланням. 

Зустріч відбувається в межах проєкту “Молодь ТуТ: творимо простори”, що реалізовується в межах програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також: Виграв не той, хто переміг | Що не так з тендером на закупівлю яйця за 600 тис грн

Ольга Пукавчук

Нагору