Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Невже у Коломиї повністю відремонтують дорогу на Довбуша?

Цьогоріч 24 серпня не є вихідним, а звичайним робочим днем. Тому в Коломиї комунальники вирішили не відкладати роботу на потім, а продовжити ремонт доріг. Сьогодні вони знову взялися латати дорогу на вулиці Довбуша.

Повідомляє Інформатор.

Цього разу ремонтують ділянку від перехрестя з вул. Трильовського. Нагадуємо, що у липні новий асфальт встелили від міського кладовища і якраз до цього місця. Детальніше: Як у Коломиї ремонтують вулицю Довбуша.

Роботи з ремонту доріг у місті проводить КП “Полігон Екологія”. За словами дорожників, новий асфальт стелитимуть до повороту на вул. Майданського. Ремонт на цій ділянці триватиме щонайменше до кінця тижня. Паралельно тривають роботи з ліквідації ямковості на вул. Стефаника.

До слова,  на початку минулого місяця начальник управління комунального господарства міста Андрій Радовець заявив, що завершити поточний ремонт вул. Довбуша мали до серпня.

Ділянка дороги на вулиці Довбуша від Геріатричного будинку до трикутної розв’язки з вул. Котляревського є чи не найпроблемнішою. Це майже центр міста, але водії змушені об’їжджати цю дорогу або “вбивати” свою машину по величезних ямах.  Чи планують відремонтувати цю частину вулиці – наразі невідомо. Але Інформатор підготував звернення до міської ради, тому слідкуйте за новинами.

Ольга Пукавчук

Нагору