Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї бродячі собаки покусали жінку

Час до часу з різних мікрорайонів надходять тривожні повідомлення: містом розгулялися зграї собак. Тим часом для безпритульних тварин з міського бюджету виділили 820 тис грн.

До Інформатора звернулася жертва агресивних собак з проханням порушити цю проблему.

З міського бюджету кошти виділялися двічі: на послуги з тимчасової ізоляції тварин (494 440 грн) та на відлов тварин 324 950 грн. Проте і в центрі, і у спальних районах безпритульних собак не бракує.

Ліліана, мама чудових донечок, вже давно переймається цією темою, адже йдеться про безпеку. Так от біда сталася із нею самою: собака вкусила за ногу і тепер треба слідкувати за нею, чи не була тварина хвора на сказ.

Інцидент стався у мікрорайоні Лисенка.

“Просто йшла, не чіпала нікого і тут зграя собак пробігла повз мене і таки одна, найменша, просто почала гавкати і вчепилася мені в ногу”, – пише коломиянка.

І це не єдиний такий випадок. Нещодавно зустріч місцевої мешканки із собаками в тому ж таки районі Лисенка закінчилась лікарнею.

Мама двох дітей, яка мешкає біля школи №2 підтверджує ці слова.

“Ще до епідемії ковід мені доводилось із патиком в руках вести дітей в школу, хоч тут іти 2 хвилини. А все тому, що собачи тут не просто самі по собі, а живуть у зграї”, – коментує Віра.

Інформатор звертається до влади міста із закликом звернути увагу на проблему безпритульних тварин у Коломиї й подбати про безпеку коломиян та гостей нашого міста.

До теми: Увага небезпека: у Коломиї осипаються фасади будинків та сходи

Нагору