Інформатор Коломия

ГРОШІ

Сідайте, не покалічтеся | Як нині виглядає зона відпочинку на міському озері

Ми не знаємо секрету, як коломийські вандали умудряються викрутити шурупи з антивандальної лавочки. Більше того – не знаємо для чого вони це роблять. Але те, що на озері зона відпочинку потворна й понівечена – факт.

Інформатор зібрав для вас докази.

Половина лавок уже давно не виглядають на місця для сидіння. Аварійні, погнуті, з вирваними дошками, хиткі й потворні. А між іншим цим лавкам тільки 5 років і виготовила їх для Коломиї сумнозвісна “Кузня”, в якої влада міста намагалась закупити писанку за 600 тис грн, а нещодавно закупила ще й рекламні тумби за 205 тис грн.

До теми: Схеми тривають: Кузня і ФОП Аннюк виграли тендер ще на 205 тис грн на рекламні тумби

Окрема тема – їхня критично мала кількість. Від мотузкового парку і аж до заходу на острівок – жодної.

А між іншим у червні міський голова Коломиї Богдан Станіславський збирав тут зустріч із громадою, щоб радитись щодо розвитку території довкола озера. З-поміж численної кількості запитів коломияни також просили зробити лад із лавками, та тільки хура й далі там.

Тоді ж Богдан Станіславський повідомив, що на озері з’являться нові торгівельні місця. І ця обіцянка, на відміну від інших, таки була виконана.

Інформатор нарахував на озері 13 комерційних точок. Логічно, якби доходи від оренди ділянок під ними були направлені на розвиток території.

 

 

Нагору