Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Соколі відбувся захід “Незламні. Нездоланні. Незалежні”

Вчора у “Соколі” відбувся музично-театральний перфоманс “Незламні. Нездоланні. Незалежні”. Представили його юні актори Першого Незалежного театру в Коломиї “Franco-театр”. Захід базувався на основі віршів поетів-класиків, сучасних авторів та захисників сьогодення.

Пише Інформатор з посиланням на допис Коломия Культурна.

“Якщо ти зараз не прагнеш волі і миру, значить українець в тобі ще спить! Якщо тобі не болять смерті тих, хто бореться за мир, не болять сльози і відчай українських матерів, вдів і сиріт, значить очі і вуха твої міцно заклеєні! Справжні воїни знають, що війна – це не дощ, який достатньо просто перечекати… “Прокидайся, українцю!” – так звучить головна мета перфомансу.

Захід провів глядачів стежками мистецтва, яке у собі несло дух патріотизму, віри у перемогу та співчуття сім’ям загиблих військових. Емоційне різноманіття, чудова гра акторів та розуміння, що ти не один – об’єднало всіх гостей перфомансу та дало стимул йти вперед, до кращого майбуття.

Під час вистави у приміщенні “Сокола” було виставлено експозицію “Прикарпаття синів пам’ятає”. Якщо не встигли віддати шану Героям, до 2 вересня матимете таку можливість.

Детальніше про експозицію: “Прикарпаття синів пам’ятає” | фотовиставка

До теми: Моновистава “Квітка Ностальгії” у “Соколі”

Христина Бойчук

Нагору