Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чи чекати цьогоріч на фестиваль “Коломийські представлення”?

Щороку у вересні до нашого міста з’їжджались театрали з різних куточків України та навіть з-за кордону, щоб виступили на Всеукраїнському театральному фестивалі “Коломийські представлення”. Але цього року війна внесла свої корективи. 

Чи відбудеться фестиваль у Коломиї цьогоріч – дізнавався Інформатор.

Всеукраїнський театральний фестиваль “Коломийські представлення” має свою багаторічну історію. Вперше його провели в далекому 2008 році. Фестиваль настільки сподобався і глядачам, і театрознавцям, що відтоді він став щорічним. До теми: Про кіно та театр від відомого українського актора | Інтерв’ю з Романом Ясіновським

У 2022 році мав би відбутися вже 13 сезон “Коломийських представлень”. На нього з нетерпінням чекають мешканці нашого міста та театрали. Адже під час фестивалю протягом кількох днів на сцені Коломийського драматичного театру ім. І. Озаркевича показують вистави різних жанрів для дорослих та дітей.

На жаль, у театрі нам повідомили, що через складну ситуацію в країні підготовку до фестивалю довелось “заморозити”. Тому у вересні цього року “Коломийські представлення” точно не вдасться провести. Якщо з часом ситуація стане кращою, то фестиваль все ж відбудеться. Проте наразі точні дати невідомі.

Також ми писали: Коломийські гуртки запрошують дітлахів у світ театру

Ольга Пукавчук

Нагору