Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Добірка привітань до Дня ангела Наталії

Серед українців ім’я Наталія є дуже популярним. Воно є дуже давнім і з’явилося ще в перші роки християнства. Довгий час це ім’я не було сильно поширеним. Популяризував його класик української літератури Іван Котляревський, написавши п’єсу “Наталка Полтавка”. І от сьогодні, 8 вересня, усі жінки з прекрасним ім’ям Наталя святкують свої іменини.

Інформатор ділиться привітаннями та листівками, щоб ви могли відправити приємні слова всім близьким та знайомим.

Якщо говорити про значення імені Наталія, то воно утворено від слова natalis. В перекладі з латинської воно означає “рідна”, також “благословенна” чи “різдвяна”. Кажуть, що власниці цього імені – це оптимістичні, впевнені в собі дівчата з реалістичними планами на майбутнє. А ще вони мають здатність подобатися людям, приваблювати інших. А ще Наталя працьовита, має нестандартну уяву і творчий склад розуму.

Добірка привітань з іменинами Наталії

***

З Днем Ангела Наталії мої найщиріші привітання,
Від всього серця, з побажаннями добра,
В здоров’ї й радості, сто років процвітання,
Любові, щастя та родинного тепла

***

Сьогодні настали іменини
У Наталії, найкращої дівчини!
І я тебе, красуне, вітаю,
Любові тобі і радості бажаю.
Нехай багато щастя в цьому житті чекає,
Нехай Господь мріям тебе вінчає.

***

Вітаю з днем ангела тебе, Наталю. Побажати хочу, щоб твій шлях завжди був освітлений добром і щастям, щоб у житті було багато радості та любові, щоб у діяльності чекав на тебе успіх і успіх, щоб щастя та благополуччя були твоїми вірними супутниками.

***

У світлий День cвятої Наталії щиро бажаю вам квітучого здоров’я і довголіття! Нехай у вашому домі сьогодні буде чути дзвінкий сміх і веселі розмови. Пишного вам застілля і благословення Всевишнього. Нехай труднощі стануть точкою зростання, а не приводом для депресії!

Ольга Пукавчук

Нагору