Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Волонтерський табір “Будуємо Україну Разом” у Коломиї

З 21 вересня по 1 жовтня у Коломиї відбудеться волонтерський табір від Будуємо Україну Разом (БУР) в рамках програми “Мріємо та діємо”.

Повідомляє Інформатор посилаючись на Молодіжний простір Коломия.

БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь до волонтерства. З 2014 БУР бере відповідальність за зміни в країні. Мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей.
Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого.

Він триватиме 10 днів, волонтери продовжать займатися ремонтом приміщення колишнього дитячого садочка, який буде облаштовано для тривалого проживання людей, які втратили свій дім внаслідок війни. Саме там вже майже два місяці там працюють волонтери БУР.

Участь в цьому проекті можлива з 14 років, але до 18 потрібна згода батьків.

“Ми забезпечуємо харчування для зареєстрованих учасників. Табори будуть проходити згідно з профілактичними та карантинних рекомендацій МОЗ.”, — розповідають організатори табору.

Посилання на анкету для участі в таборі.

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом” (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

“Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

До теми: 100-річний будинок з історією став прихистком для ВПО

Вікторія Ровенчук

Нагору