Інформатор Коломия

ГРОШІ

Де купити та які ціни на парасолі у Коломиї?

Погода у Коломиї останніми днями зовсім непередбачувана. Ось світить сонечко, а через кілька хвилин вже налетіла синя хмара і пішов дощ. Тому в таку погоду варто весь час носити із собою парасолю. Якщо ж ви ще не маєте парасольки або вона зламалася, то не зайвим буде придбати її. Але задайте спочатку розберемось з цінами.

Скільки коштує парасоля у Коломиї цієї осені – дізнавався Інформатор.

Варто зазначити, що діапазон цін коливається від 150 до 600 грн і навіть вище. Є два варіанти парасоль – довга (тростинка) та складена. Їх вартість залежить від розміру, тканини, механізму, міцності, кількості шпиць та матеріалу, з якого вони виготовлені.

Найдешевші парасолі – ручні. Їх потрібно складати і розкладати самостійно. Дещо дорожчі – напівавтоматичні, які відкривається натисканням кнопки. А от складати їх вже потрібно вручну. Ну й найдорожчими, відповідно, є автоматичні парасольки. Натиснувши кнопку на ручці, вони самостійно розкладаються і складаються.

Читайте до теми: Циклон Пеггі вже над Україною: що чекати від погоди

Отож, у магазині напроти ринку є великий вибір парасоль різного кольору, розміру та вартості. Більше все ж складених. Ціна на них коливається від 200 до 600 грн. Найнижча вартість на парасолі, у яких всього 6 шпиць, виготовлених з алюмінію та з ручним механізмом. Найбільшу суму доведеться віддати за ті, що зміцнені склопластиком та мають 12 шпиць. Вони вважаються найміцнішими. Проте продавець попереджає, що такі парасолі все одно можуть не витримати сильний вітер.

Дитячі парасолі коштують 200 грн. Також є підліткові за 300 грн.

На “старому” базарчику продають довгі парасольки в середньому по 450 грн. А от ті, що складаюся, можна придбати від 150 до 400 грн. Дитяча парасолька обійдеться вам близько 180 грн. На “синьому” ринку вони також продаються. Ціни доходять до 600 грн, а чоловічі можуть бути ще дорожче.

Читайте також: Коломийський Шанхай і сто відголосків 90-х

У магазині “Копійочка” теж можна придбати парасольку. Довгі коштують 199-229 грн, а складені теж 229 грн. Вони легенькі, невеличкі, мають 6 шпиць. Проте вони тоненькі і легко гнуться. Тканина схожа на плащівку.

Тож дивіться та обирайте ту, яка вам найбільше підходить.

Ольга Пукавчук

Нагору