Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Вареники перемоги” – благодійна акція у Печеніжині

Підтримка військових буває різною – зброя, молитва, листи та малюнки, одяг. Але Героям, які перебувають у воєнному госпіталі Коломиї та ЦРЛ, потрібне домашнє тепло, затишок та смачна їжа для швидкого одужання. У Печеніжині знайшли вирішення цього питання.

Інформатор анонсує благодійну акцію “Вареники перемоги” з посиланням на допис відділу культури і туризму Печеніжинської селищної ради.

Благодійна акція “Вареники перемоги” створена, аби приготувати вареники для бійців ЗСУ, які знаходяться в центральній районній лікарні та воєнному госпіталі міста Коломиї.

Для приготування смаколиків приходьте в публічну бібліотеку ім. В. Грабовецького у смт. Печеніжин 15 вересня об 11:00.

Для додаткової інформації звертайтесь за телефоном 0974237522.

Основний секрет цієї страви буде полягати у тому, що окрім тіста, сира та дрібки солі, ми додамо ще любов, тепло та хороший настрій. Приєднуйтесь.

Тільки разом, ми сила!

Захід відбудеться в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Відділу культури і туризму Печеніжинської селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

До теми: У Печеніжині відбувся майстер-клас з виготовлення окопних свічок

Христина Бойчук

Нагору