Інформатор Коломия

НОВИНИ

У Надвірній чоловік напав з ножем просто в лікарні

Раніше судимого прикарпатця підозрюють у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень. За даними слідства, 13 вересня у приміщенні місцевого лікувального закладу 35-річний чоловік спричинив ножове поранення своєму знайому. Між чоловіками виникла суперечка в ході якої підозрюваний вийняв з кишені розкладний ніж та ударив чоловіка в живіт.

Повідомляє Інформатор за даними обласної поліції та прокуратури.

В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що між 40-річним надвірнянцем та 35-річним мешканцем району виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході сутички молодший вдарив ножем в область грудної клітки старшого та втік.

Потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення та прооперували, його життю нічого не загрожує.
Оперативники за декілька годин розшукали та затримали зловмисника за місцем проживання.

Затриманий вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Його слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Невдовзі суд обере запобіжний захід.

До теми: Наніс ножове поранення жінці та доньці і втік | поліцейські спіймали чоловіка

За процесуального керівництва Надвірнянської окружної прокуратури раніше судимому місцевому жителю повідомлено про підозру в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження  ( ч.1 ст. 121 КК України).

 

Нагору