Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ні машиною, ні човном: до дитячого садочка в Коломиї дороги розмило

Мешканці мікрорайону Карпатської скаржаться, що дістатися до школи чи садочка після дощу – страшне випробування а особливо після дощу. За десятиліття тут комунальники навіть відра щебню не висипали, а тому дітвора бреде ґрунтовою дорогою на науку по котики у багнюці, як у минулому столітті.

На заклик читачів Інформатор відвідав мікрорайон і зібрав фото для міських комунальників.

Вулиці, які ведуть до садочка №5 “Барвінок” та школи №7 розмиває найменший дощ. Діти не мають жодного шансу чистими прийти у свій навчальний заклад. Часто промочують ноги, а там і до застуди недалеко. Час до часу стурбовані мамусі звертаються в чиновників ратуші, та чомусь цей мікрорайон десятиліттями обходять увагою комунальники міста.

“Тут вже писали заяву до мера міста 2 рази. Зібрано було дуже багато підписів з проханням зробити дорогу і передано нашій депутатці на окрузі Галині Белі. В період дощів тут не те, що пройти, навіть машина проїхати не може. Тут вже на дорозі раніше в період дощів 2 людини впали та отримали перелом ноги, одна людина через це перенесла складну операцію, – пише Інформатору Марія Андрійчук.

До теми: Дивіться, діти, під ноги: відсутня дорога до дитячого садочка

І справді, не кожна машина проїде такою багнюкою. Сподіваємось, міська рада відреагує на цю публікацію та відгукнеться на заклики місцевих мешканців.

Наталка Сандецька

 

Нагору