Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дивіться, діти, під ноги: відсутня дорога до дитячого садочка

З усіх вулиць центральної частини Коломия ця виглядає так, ніби місцева влада забула про її існування. Останній ремонт дорожнього покриття тут бачили ще за совка, дехто уточнює: перший і останній. Час до часу в ями засипають побутовими відходами після ремонтів, але допомагає ненадовго. А тим часом щоранку цією короткою дорогою до садочка поспішають малюки. Не одні дитячі колінця тут отримали рани.

Інформатор закликаю міську раду і управління комунального господарства звернути увагу на цю дорогу, адже безпека наших дітей – це вкрай важливо.

Вулиця Святослава Гординського бере свій початок просто-таки від бульвару Лесі Українки. Вузький провулок веде нас до металевого мостика над Радилівкою. Але не так спішіть, адже під ногами -ями і залишки колишнього асфальту.

Особливо небезпечно ввечері, адже освітлення тут поганеньке і глибокі ями можуть залишитися без уваги.

До теми: Як у Коломиї асфальтують вул. Липову

А тим часом дорогою постійно ходять наші найменші. Саме тут – на вул. Гординського знаходиться заклад дошкільної освіти №9.

Передбачаємо, що влада міста знову розведе руками, мовляв коштів нема. Але, вочевидь, як робилися кілометри дороги на Кубаївку, де мешкає менше 30-ти людей, то і на коротку вулицю Гординського знайдуться. Тим більше, що бюджет міста перевиконується за рахунок податків від зарплатні військовослужбовців 10 бригади.

До теми: Коломия витратила 1 млн 300 тис грн на ремонти доріг у приватних секторах

Нагору