Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Кар’єра з Google | Хто може подати заявку на навчання?

Компанія Google запускає програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» для українців. Вона допоможе освоїти роботу з хмарними технологіями, щоб ті сприяли швидкій цифровій трансформації України. 

Детальніше про навчання розповість Інформатор.

«До кінця 2023 року ми хочемо навчити до 10 000 українців основ роботи з хмарними технологіями. Програма „Розвивайте кар’єру з Google Cloud“ допоможе ІТ-розробникам і студентам отримати практичні та потрібні навички, необхідні для розвитку кар’єри або пошуку нової роботи», — ідеться в повідомленні компанії.

Програма «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» створена в Україні для:

  • ІТ-фахівців і розробників, які хочуть розвивати свої навички та кар’єру у сфері хмарних технологій.
  • Студентів ІТ-сфери, які закінчують навчання наступного року та потребують навичок роботи в хмарі для майбутнього працевлаштування.

Для ефективного навчання рекомендується опанувати хоча би базовий рівень англійської мови.

Чому варто взяти участь?

86% компаній–лідерів в сфері ІТ вважають, що навички хмарного комп’ютингу значно полегшують виконання ключових проєктів.

Відзнаки Google Cloud Skill Badge допоможуть вам підтвердити свою кваліфікацію та побудувати кар’єру в бажаній сфері. Бейджі навичок є сигналом для роботодавця, що ви маєте реальний досвід роботи з корисними функціями платформи Google Cloud. Свої відзнаки ви можете додати до резюме, профайлу на LinkedIn або поділитись ними в соціальних мережах.

У який період відбуватиметься навчання?

Навчальний потік триватиме з 4 жовтня до 3 грудня 2022 року.

Як подати заявку, щоб зареєструватися?

Перейдіть за цим посиланням. Навчання у програмі буде відбуватися за потоками. Навчання першого потоку розпочнеться 4 жовтня 2022 року.

Після завершення реєстрації ви отримаєте електронний лист з інструкцією щодо подальших дій, включно з інформацією про вебінари та сесії питань і відповідей з експертами з хмарних технологій.

Більше інформації про програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» ви знайдете за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

 

 

Нагору