Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вкурвило: коломиянка двічі викликала поліцію через паркування на тротуарі

Тротуари у Коломиї зазвичай – це ще та смуга випробувань, а особливо в дощ. А коли наглі водії залишають свою автівку просто посеред тротуару, то це вже хамство. Пішоходам доводиться йти проїзною частиною, ризикуючи потрапити під колеса. Так сталось 26 вересня на вулиці С. Тарабалки (колишня вул. Чехова). Але цього разу водієві довелося відповідати за такі дії.

Повідомляє Інформатор.

Коломиянка Марина Максимів йшла додому звичним маршрутом. Дошкуляв дощ і калабані, але на її шляху виявилась синя автівка, а тому довелось війти на проїзну частину. Мить і автівка, що проїздила поруч шмигнула небезпечно близько до неї та ще й облила брудом. Зла, мокра і брудна дівчина вирішила не мовчати.

“Я не знаю хто цей мудрагелик, але у вас совісті нуль! Через вас мене ледь не збила машина, через вас я вся в болоті! Ви довго думали, щоб так припаркуватися? Куди мають йти пішоходи? Куди мають їхати дитячі та інвалідні візки? У поліцію зателефонувала, а тепер чекаю дзвінка і від вас, хочу поспілкуватися і зрозуміти чим ви думаєте? Поруч ж величезна кишеня, де можна без проблем, нікому не заважаючи, припаркуватися”, – звертається до таких бездумних водіїв Марина Максимів .

Марина набрала поліцію, а доки правоохоронці приїхали ще один такий самий мудрагелик залишив свою машину поряд, заблокувавши тротуар. Відтак синій Volkswagen повантажили на евакуатор і відвезли на штраф майданчик. Тепер власник автівки надовго запам’ятає цей випадок. За таке паркування йому доведеться заплатити біля 3000 грн: послуги евакуатора витягнуть з його кишені близько 2 000 грн, перебування автівки на майданчику коштує 120 грн на день та ще й штраф у 680 грн.

До теми: “Нице дно”, – молода мама прокоментувала паркування на бульварі в Коломиї

Іншому водієві доведеться сплатити тільки штраф.

Здавалось би – ось і казочці кінець, але ж ніт. Того ж таки дня, повертаючись у місто, Марина побачила, що на цьому ж місці припаркувалась ще одна автівка. Довго не думаючи, дівчина знову викликала поліцію. Третій штраф за день з однієї тільки вулиці у місті. А скільки таких випадків щодня стається у нашій громаді?

Інформатор ініціює місяць боротьби із хамським паркуванням в Коломиї. Якщо ви стали свідком порушень правил зупинки чи стоянки авто – дзвоніть на 102. А ми надаватимемо розголосу таким ситуаціям. Може, після енного такого випадку водії зрозуміють, що дешевше бути ввічливими і дотримуватись правил дорожнього руху.

Читайте також: ТОП-18 місць рагульського паркування у Коломиї

 

 

Нагору